EROL DONER ZAANDAM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 205 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Erol Doner Zaandam. Meer weten? Ontdek meer

18 mei 2024 om 10:37 Pide en turkse pizza donner waren heerlijk, kapsalon met doner was aan de zoute kant naar onze smaak. Bezorging was super snel en eten was goed van temperatuur.
17 mei 2024 om 14:08 Mooi op tijd
15 mei 2024 om 22:19 Ongelooflijk heerlijk gegeten, alles was precies zoals ik besteld heb. Keurig eten en zéér smakelijk.voor herhaling vatbaar
13 mei 2024 om 13:43 Er zat een nietje in mijn kapsalon wat ik bijna op at geluk dat ik het zag nooit meegemaakt dit
11 mei 2024 om 21:27 Broodje shaorma prima alleen weinig sausen had geen knoflook smaak
10 mei 2024 om 7:49 Ik heb heerlijk gegeten! Super lekkere friet, goed vlees, en de sla was niet verlept, dat heb je nog wel eens met kapsalon. Maar echt, 5/5 voor het eten! Bezorger was wat aan de vroege kant, maar ik was gelukkig al thuis.
9 mei 2024 om 21:22 Lekker gegeten! Dank voor de baklava
9 mei 2024 om 19:35 Lekkere kapsalon en pide, voor herhaling vatbaar!
7 mei 2024 om 20:04 Was lekker
5 mei 2024 om 1:10 Jammergenoeg niet te eten de döner net rubber en brood van binnen papperig. Geschoren frikadel geen ambacht knoflook erop en naar binnen rammen voor de allesvreter.
3 mei 2024 om 14:17 Was lekker :)
29 apr 2024 om 9:34 Altijd goeie ervaring gehad. Lekker eten en het brood van de durum en dergelijke wordt vers gemaakt. Warm en snel bezorgd.